Studiedag


Idag är det studiedag, och jag skall ha det så kul, för jag skall plugga >-<. Det är ju iallafall det den är till för x) Jag har varit så dålig på att blogga den sista veckan, men jag har inte orkat x) Men nu under heljen har jag iaf fotat en del så det kanske kommer upp lite bilder senare ;).Men nu skall jag åka till mamma ;)

kram
Kommentarer
Postat av: friduss ♥

härlig bild :) och skönt med studiedag :)

2009-03-19 @ 18:49:41
URL: http://www.fridus-s.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0