Valentine`s day


I heljen så var jag på bio och såg valentine`s day, jag tyckte faktiskt att den var ganska bra. Det var ju en ganska vanlig amerikans romantisk komedi men den var fortfarande rolig. Det var också kul att se så många kända skådespelare i samma film :P.
Valentine's day är flera sammanflätade berättelser om personer i Los Angeles när de finner sin väg genom romantiken på Alla Hjärtans Dag. En stjärnspäckad lista av skådespelare kommer att göra detta till en date du inte vill missa.


Thats awesome!


Tjoo! Det är håltimme och jag är hemma och slappar, jag skall tbx till skolan om ca 40 min, fast jag har redan varit hemma i ca två timmar.. Idag har jag inte mått så bra då, igår så åkte vi nedför en backe på en kartongbit och det var gupp å sånt så jag har sträckt min rygg :P Sedan har jag också haft ont i huvudet men inte lika mkt som innan ;) Sedan har jag också druckit lite te (fast i en mugg där det står coffee på xd).

Jag kom på att vi har två jäättestor istappar ovanför båda ingången till en avdelning av våran skola, så man måste gå igenom ett bibliotek för att komma dit, dom är 2 meter långa tror jag :P Och under en lektion idag så anropade rekton i högtalarna två gånger "att man inte får gå nära dom eller försöka kasta någonting på dom så dom går av" xP

fashion! fashion! fashion!Sry om jag har någon mode hatare som läser detta nu.. (skämt åsido)
. Jag har inte så mkt att blogga om så här ett litet "kollage" på vad jag köpte när jag och karro ruled the stan. Men allt är inte köpt där då, lite har jag beställt på internet x) Jag tänkte att värkligen köpa på mig av sonja rykiel eftersom det går åt ganska snabbt, det är därför allting typ är ifrån H&M :P

the title would have been here .. if it were not for that I've run out of ideas


Bild 1, fotograf; Erica Lindberg, Model; Karro (hope u don`t mind) Bild 2, fotograf; Erica Lindberg, Kopiering förbjuden.

Letade fram lite gamla bilder som jag tänkte att jag kunde visa upp, detta är ju, trots allt, en foto blogg. :P Idag har det hänt några riktigt roliga grejjer och några riktig tråkiga grejjer, skolan har börjat, men det är ganska okej,, jag har inte haft så mkt att göra ändå :P Sedan kan jag säga att jag är väldigt nöjd med ett prov resultat (för en gång skull) x)

Och jag och mamma har fortsatt vårat harry potter kollade, 5an kollade vi på idag, jag var nästan ännu värre på denna filmen än på den fjärde :P Men ja, vi hörs lite senare..

Den 20 februari 2010.


Random bild x)


Av alla dagar så var det idag jag skulle till stan -.-. DET ÄR SNÖSTORM UTE, people!! 
Men jag och karro är båda väldigt envisa så vi ger inte upp i första taget. Det tog en och en halv timme för oss att ta oss till stan (vanligtvis 20 min) två byten och en lång promenad mellan hållplatser, men det betyder inte att vi inte hade kul.. Oss om 50 år; (skånsk dialekt) Nemen kommer du ihåg snöstormen -10? jo men vi skulle till stan, och det tog såå lång tid, vi blev glada bara vi såg ett fordon. Och ingen resegarati fick vi heller! 

haha jaja, för övrigt så har jag kollat på (HARRY POTTER) med min mamma, och jag tror att det är en vääldigt rolig syn att se oss titta på Hp tillsammans. Jag; väldigt insatt, mamma; totalt ointresserad x)
Och speciellt när jag försöker förklara vem Sirius Black är. (Ja men han var vän med Harrys pappa, men så tror alla att han förådde hela familjen Potter till Voldemort, men det gjorde han inte, det var Peter Pettigrew eller Slingesvans som han också kallas...) Och sedan när jag skall gå in på vad en fideliusbesvärjelse är blir det ännu värre :P jag vet, lite för insatt...

De la mode.B i l d  1 ; E l l e  n r 7  2 0 0 9 ( A c n e & S o n j a  R y k i e l ) B i l d 2 ; F r a n s k a  V o u g e  n r 8 9 9  ( P r a d a )

Eller iallafall förra sommarens mode x) När man inte har insperation till att fota så är det alltid kul och kolla igenom tex gamla tidningar med coola/snygga bilder. Fast alla bilder i vouge är inte direkt snygga, det finns en del väääldigt konstiga och orginella ;D Hoppas att ni har förståelse för att jag inte lägger upp mängder med bilder men just nu så snöar det och jag+snö=mycket dålig ide... Men när det blir lite varmare, då ni! :P  

I am taking over the blog ... NOOOOOT!!!!!


Men jag gästbloggar :). Hej jag är Ericas käraste bästa helt UNDERBARA vän . Hon sitter här bredvid mig och ser vad jag skriver .. hon blir rörd ..nu skrattar hon och nu somnar hon på sin säng eller nej hon sjunger :P.
Ni kan bara egentligen ignorera bilden ovan .. den är typ från i somras och jag ser lite annorlunda ut nu.
Jag har stort ROSA hår .. rött läppstift och ALLA ÄLSKAR TOMAS DI LEVA TRÖJA :). Skämt o sido
Jag och erica har haft jättekul .. vi satt och rita i tre timmat igår och snart ska jag åka hem med min
PHISH FOOD :p MUMS. Ha det great och vi hörs :P.

flyg fula fluga flyg och den fula flugan flög


Ahh jag tycker att Burberrys kläder är såå snygga :) Synd bara att dom är så dyra så jag aldrig kommer ha råd med nåt plagg :P Nu har jag lov, vilket är väldigt skönt eftersom jag var lite trött på skolan.. 

Förövrlig så har inte gjort så mkt på lovet, jag har ritat och kollat på alla avsnitt som för tillfället finns av vampire diaries x) Men imon så kommer en kompis och skall sova över, sedan så skall jag till stan och på bio senare i veckan ^^ Jag hoppas att jag kan få tag på något plagg ut Sonja Rykiel pour H&M. Får se om det lyckas.. x)

Btw, det ju semledagen idag :) Jag har ätit en semla, med det står en till i kylskåpet :P

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0