Girl inform me.


Smart som jag är
så glömmer jag att ladda över bilder på usb innan jag åker till pappa så, ja det har inte blivit någon uppdatering denna veckan, men jag hoppas att jag hinner lägga upp lite bilder den kommande veckan. Dom senaste dagarna har jag haft det kul hos mina farföräldrar och kusiner och jag kom hem för inte alls länge sedan. Vi har stojjat omkring och haft det roligt ;) Och jag klippte mig igår, yey!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0