Katt i A3 format


(klicka på bilden för att se den större)

På mässan kunde man skrva ut en bild i A3 format också, och jag valde denna bilden på mina kusiners katt :D Jag tycker att den blev väldigt söt iallafall <3 

Fototips

Eftersom jag inte har någonting annat för mig, så tänkte jag dela med mig av ett fototips som jag såg i Digital Fotografi - Andra delen ^^. Det är ett sätt att få bilder tagna med blixt att se "nartuligare" ut :D


Här är två bilder då, båda är tagna precis efter varandra med blixt. Men den högra bilden ser mycket mer "nartuligare" ut, eller hur? Man är ju van vid att blixtbilder skall ha denna svarta bakrunden eftersom blixten bara lyser upp föremålet som är i förgrunden.
Men för att göra så att bakrunden inte blir svart så kan man förlänga slutartiden så att det befintliga ljuset kommer in i bilden. Men kan förlänga slutartiden till tex 1/15 sekund (du behöver inte oroa dig för att bilden skall bli suddig, blixten fryser bilden) . Då blir resultatet ialafall så som den högra bilden ovan ^^.

Jag har en ny mobil :D


Jag har ju inte berättat det, men jag tappade bort min mobil i december förra året, så jag har haft en jättedålig mobil nu. :< Men igår så fick jag denna snyggingen ;) Den har jättebra kamera(5 mpx), och bra musikspelare :) Och man fick ett 8 gigabytes minnsekort med :)

  

Jag har blivit utmanad :)

Jag blev utmanad av Web-Linn <3

Blir du utmanad går det till så här:
1. Länka till den som har utmanat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.

1, Jag tänker ibland på engelska, så när jag skall säga någonting tänger jag det på engelska, och tycker att det låter jääteecoolt, men jag måste ju säga det på svenska och då låter det konstigt, haha xP.
2, Jag är en boknörd, om jag tycker att en bok är bra, så kan jag läsa ut den jättesnabbt o_O.
3, Jag är allergisk imot citrusfrukter x)
5, Jag kan somna när det är jätteljust i rummet och man har musik på högsta volym ;)
6, Om jag kollar på tex en film, och man ser den svenska översättningen innan dom säger det på filmen, brukar jag gissa mig till vad dom skall säga :P 
7,  När jag var liten så var jag jättedålig på att spara pengar, direkt när jag hade fått lite pengar så köpte jag upp dom ;)

Jag utmanar: Lara, Moa, Karro och alla andra som vill ;)

Fotomässan! :D


(dålig bild, jag vet ;>)
1, Broshyrer och kataloger ifrån typ alla märken som finns inom kameravärden ;>
2,
En Nikon kasse ;D
3, Canon kasse :P
4, Digital fotografi första och andra delen ;) (299 kr tillsammans) 
5, Canon Eos Nyckelband ^^
6, Nikon nyckelband <3

Ja, nu är jag tillbaka ifrån fotomässan :) Det var jättekul kan jag bara säga. Rekomenderar att ALLA går dit imon ;) Jag gick med L då och vi gorde jättemycket roliga saker :D Både Canon och Nikon hade kameror utställda med bamseobjektiv (se bild nedan) ;> Tänk att ta med ett sådant ut på fotorundan :P Och sedan så gick vi runt och fick massa broshyrer och kataloger ^w^ Man kunde också få sin kamera rengord, men vi var lite för sent ute, så dom kunde inte ta imot fler kameror :/ Men det gorde ingenting x)

It´s time for FOTOMÄSSA :)


Wihhoo :) Det är fotomässa i heljen. Inget kommer att kunna hålla mig borta ifrån att gå på den :P Jag har sett ifram imot den så mycket :) Man kommer att kunna få skriva ut en stor bild (A2) och det finns olika "föreläsningar" som man kan gå på... Och man kan få sin kamera renjord gratis, och kolla på alla nya kameror och sånt :) Åh, det skall bli så kul :D

Back to school..


Ja, nu är lovet slut, eller det tog slut för typ 2 dagar sedan, men ändå :P På lovet tog jag det bara lungt och slappade (som man ska göra ;D) ;) Fast jag fotade en del, så ni kan räkna med att det kommer komma upp bilder :). Detta var då en utav bilderna jag fotade ^^ Jag tycker det ser ganska coolt ut med det där "mönstret" av ljusstrålarna som går ut över det svarta, oj vad konstig förklaring xP Jaja, ni ser ju själva :)

The Cat
Jag sitter här och diggar musik med min kompis ;) Eller vi skapar musik också för den delen :P Här kommer lite fler bilder ifrån igår, jag har inte Photoshop här än så jag kunde inte skriva min logga på, men när jag har instalerat det så får jag göra det :)

EDIT: Nu har jag satt på min logga ;)

Fotorunda idag :)Ja idag så har jag varit ute på en ordentlig fotorunda :) Har bland annat fotat änder, katter och lite natur ;) Fler bilder kanske kommer senare ikväll ;D

Nu är hela designen klar :)Så, nu är hela designen klar :) Egentligen skulle den var klar igår, men så "crachade" våran dator, så fick vi hjälp utav mammas kompis så nu funkar den igen ;)

Fakta om lilla Mig 8DNamn: Erica Lindberg 
Ålder: 13, 14 om ett halvår ca ;) 
Intressen: Vara vid datorn, fota vara med kompisar mm.
Utseende: Blå/Grå/Gröna ögon, blont hår :P
Musikstil: Jag lyssnar på det mesta, men inte schlager x) 
Husdjur: Min hamster Lipton :) Dog 15 april 2010.
Syskon: En halvbror som bor i Stockholm.

(mer info kommer... ;)  )

Min hamster heter Lipton <3


(Vissa bilder är lite oskarpa, men har rör sig så snabbt så jag hinner knappt ta kort ;P) 

Jag håller på att fylla mina kategorier så jäg slängde upp lite bilder på Lipton, min hamster <33 Ja, och det går lite segt med designen, jag håller på att trixa med en header nu, så vi får se hur det blir :D

I Caught Myself


Nu är nästan hela layouten klar, jag skall bara göra en ny header och fixa lite med kommentarerna och så ;) Jag kanske skriver mer i ett inlägg senare. :)

Now when I caught myself, I had to stop myself
I'm saying something that I should have never thought of you

NIKON D60KAMERAHUS NIKON D60


Jag tycker att det är en väldigt bra kamera. Liten och smidig ;).
Menyerna är lätta att förstå sig på. Och man har möjlighet att ändra bilden direkt i kameran (alltså göra den ljusare tex). 
Ett minus är att man inte kan fota i svartvitt, utan att man får ändra det själv i Photoshop.
NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S VR

Jag tycker att detta objektivet är ganska bra, men jag har ju inte så mycket att jämföra med ;)
Det är dåligt att man inte alls kan zooma långt! Men den fokuserar ganska tyst och det är bra :P.
På objektivet har jag också ett Hama-UV skydd ;)


BRAUN STATIV (jag hittade inte en bild på mitt stativ, så på bilden är det ett Hama stativ, men dom ser exakt likadana ut ;)


Jag tycker detta stativ är väldigt prisvärt. Det är lätt att sätta på kameran, och det är ju en stor fördel ;P  

LOWEPRO TOP LOAD ZOOM REZO 10

Denna väskan fick jag med när jag köpte kameran då, och om jag inte hade fått med den gratis så skulle jag nog inte vilja ha denna väskan för att den är jätteliten. Det får bara plats kamera med objektiv på i den. Men sålänge man inte skaffar mer utrustning så passar den finfint :P


+ en reflexelskärm och fjärrutlösare


(Alla bilder är tagna ifrån respektive tillverkares hemsidor)

Blogglovin

Vill du lägga till mig på bloglovin? :D :D

Följ min blogg med bloglovin

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0