Public Enemies


Bilder ifrån google ;)

FAKTA OM FILMEN; ifrån sf`s hemsida

Utspelar sig under den legendariska förbudstiden i USA och handlar om den karismatiske John Dillinger, vars uppseendeväckande rånarraider gör honom till FBIs mest efterspanade brottsling. Edgar J Hoovers polisorganisation sätter toppagenten Melvin Purvis på fallet, samtidigt som Dillingers populäritet växer hos den amerikanska allmänheten. Ingen kan stoppa Dillinger och hans gäng. Inget fängelse kan hålla honom inlåst. Hans charm och fräcka rymningar från statens fängelser har gjort honom till allas favorit - från hans flickvän Billie Frechette till hela den amerikanska allmänheten, som sympatiserar med att Dillinger som ger sig på bankerna, ett korrupt system många anser tvingat landet in i en djup depression. Men samtidigt som Dillingers gäng skapar spänning för många, bestämmer sig Edgar J. Hoover att utnyttja rånarnas framfart för att få resurser att förvandla sin organisationBureau of Investigation till en landsomfattande polisstyrka under namnet FBI. Han utropar Dillinger till Amerikas Fiende nr 1 och gör toppagent Melvin Purvis till FBIs egen Clark Gable. När Dillingers gäng i det närmaste utraderar FBI-agenten Purvis och hans mannar, genom vilda skottlossningar på Chicagos gator, inser Purvis att han måste hämta hjälp från oväntat håll. Han kontrakterar ett gäng av f.d. vilda västern sheriffer och iscensätter ett gigantiskt svek mot Dillinger genom att liera sig med maffiabossen Frank Nitti och den ökända Lady in Red.


Japp, idag var jag och moa på public enemies, enligt mig så var den jättebra. Skådespelarna passade i sina roller bra och manuset var bra skrivet , det hände saker hela tiden. Johnny Depp passar i sådana här roller (han väljer bra roller i filmer som inte är de "klassiska amrikanska filmerna") tycker jag. Man kan inte lixom förutspå vad som kommer hända härnäst på samma sätt som med andra filmer. Aja, den var i allafall jättebra ;). 

Trailer;Wohoo, imon skall jag och moa till stan och shoppa loss x)

Boring week..


Random bild :)

Lite dålig uppdatering nu då, har nördat the sims ;) Men jag försöker iaf uppdatera med jämna mellanrum x) Denna veckan har jag inte gort så mycket så, mest tat det lungt.

Och ikväll så skall jag sova över hos Moa <3 Vi skall kolla på en film som heter Independens day, för dom som inte sett den så kan jag verkligen rekomendera den ^^ Går klockan 9 på sexan. Den är lite action/sci-fi typ ;). Ovanlig bra för en sci-fi film enlig mig.

Japp, jag har ju inte gort så mycket denna veckan. men på söndag så skall jag på bio med mamma, mammas kompis och moa då ^^ och sedan på måndagen så skall jag till stan med moa, och på tisdagen så skall jag och moa på lisebeg ^^ Sä det blir värkligen mycket att göra, sjärskilt eftersom både jag och moa typ inte har nåt att göra x)  

Sedan skall jag och min pappa vara kattvakter, vilket är väldigt kul, men, det är tre katter och jag är tydligen allergisk mot så många katter på en gång. Min hals börja klia, och min näsa och ögon börjar rinna samtidigt som ögonen också svullnar upp :P Och så nyser jag en massa,. Men när jag åker dit så skall jag var noga med att tvätta händerna oftare ;)

Ha en fortsatt trevlig dag ^^,,

Lörrrddaaaag <333


Förlåt för att jag har varit lite oaktiv denna veckan, har inte hunnit vara vi datan ;) I onsdags så var jag på bio (btv, så var det den bästa harry potter filmen hitills :D) och  spelade jag lite sims 3 (me like sims 3) så då han jag inte uppdatera, och i torsdag till fredag så hälsade jag på mina kusiner som hyr sommarstuga i Sjötorp. :)

Men på måndag så kommer jag antagligen börja blogga för fullt igen x)

Och juste, är det något konstigt med min design på eran dator?

Just an ordernary day :)


Jaup, idag så har det inte hänt så mycket över huvudtaget, har mest städat och varit på datan ;) Och pratat lite i telefon med moa såklart ;D
Just nu sitter jag och kolla på någon program på 6an. Lite småintressant sådär ;)
Kommer säkert fler inlägg lite senare ;)

Trevlig kväll :D

En struts med stil ;D


Hej igen :) Blev det väldigt många inlägg känner jag,fast det är väl bara bra, antar jag. :D
Jag fattar inte varför jag helt plötsligt fick så mycket att skriva om, men när jag ändå är på g så tänkte jag att det var lika bra att jag slängde upp ett inlägg till ;)

Denna coola strutsen (med stil xP) fotade jag när jag var på Borås djurpark med min kära kusin :) Jag tyckte att den passade förvånansvärt bra i svartvitt :) Aja, nu skall jag nog iallafall surfa lite till och sedan skall jag gå och lägga mig :D

Harry Potter och Halvblodsprinsen PREMIÄR 15/7


Skall gå på göteborgspremiären (eller den första föreställningen) i hela göteborg :D <3 Med moa då :). Det skall bli jättekul. :D :D

Filmens handling;
Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten.

Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen medsina lektioner itrolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig"halvblodsprinsen".
Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.

Det har blivit lite av en tradition nu att jag och Moa går på HP tillsammans, eller vi såg på den förra filmen  och bestämde oss genast att vi skulle se den sjätte filmen tillsammans också. :D :D

Btw,moa hälsar (ifrån telenfonen) "Give us a kiss ;D".. 

Beautiful <3


Nikon D60 + 18-55mm - f/16.0, 1/125
Fotograf; Erica Lindberg | Model; Karolina <3

Visst är denna bilden vacker?  Fotades på Styrsö för ca 2 veckor sedan kanske, Jag tycker att den är jättefin! <3 
Jag valde att göra den i svartvit för att jag tyckte att den såg lite överexponerad på solsidan av ansiktet (hade ingenting som vi kunde jämna ut ljuset med), men i färg är hennes ögon helt underbara, helt blåa :)

Annars idag så har jag inte gort så mycket mer än att bara sitta hemma och nörda vid datorn (eftersom vädret inte är på topp så har jag en bra ursäkt till att göra det också ;) ), men jag orkade faktiskt hasa mig ut för att köpa lite godis, det är, trots allt lördag :D 

Stopmotion movie x)

 

Igår så hade jag lite tråkigt så jag prövade stopmotion funktionen i min kamera. Det var faktiskt ganska kul ;> Fast den är lite slarvigt gjord, haha. Ser inte så realistiskt ut, men iallafall :P Och nu har det börjat regna här. Lite tråkigt, hoppas det slutar snart -_-.

Back on track ;)Nu blir det en ofc uppstartning utav bloggen ;)
Jag har gort en ny design som jag hoppas att ni kommer gilla :) Och så skall jag försöka uppdatera oftare nu. ^^
Jag tänkte äta frukost nu men något till inlägg kommer säkert senare :)

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0