Oslo resan ;)


Jag "glömde" faktiskt att berätta det men i tisdags till onsdag så åkte jag till oslo med skolan ^^ Vi är med i ett göteborg-oslo sammarbete så varge år skickar man 8 (4 killar och 4 tjejer) elever dit och i slutet utav året så kommer dom till oss. Jag hade ganska kul där, men bussresan var jobbig (6 timmar lång med skrikande barn !!). Och innan vi åkte så fick vi välja ett ämne som vi ville göra där. Det fanns tex musik, dans och drama osv. alla i våran grupp valde musik ^^.
A men iallafall, så under tiden vi var där så var det tre olika band (jag tror att dom var band eftersom varje grupp hade en trummis, en basist och minst en gitarist) och så fick vi lära oss tre olika låtar, Smells lite teen spirit med nirvana <3, song 2 med Blur och en som hette humen men jag kommer inte håg vilket band som spelar den x). Om man ville kunde man uppträda med någon utav låtarna, men det gorde inte våran grupp. Unjefär klockan 4 på onsdagen började vi åka hem, och jag väl hemma ca kvart i tio ^^.  
Kommentarer
Postat av: ELLEN

Svar: Tack så mycket! snällt av dig :)

skulle vara roligt om du ville klicka till på bloglovin' och prenumerera :)Ha en fin helg, kram!

2009-04-04 @ 12:58:11
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Postat av: Rasmus

fin solnedgång x) men alla bilder är fina >_<

2009-12-22 @ 19:17:05
URL: http://rasse.webbblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0