the title would have been here .. if it were not for that I've run out of ideas


Bild 1, fotograf; Erica Lindberg, Model; Karro (hope u don`t mind) Bild 2, fotograf; Erica Lindberg, Kopiering förbjuden.

Letade fram lite gamla bilder som jag tänkte att jag kunde visa upp, detta är ju, trots allt, en foto blogg. :P Idag har det hänt några riktigt roliga grejjer och några riktig tråkiga grejjer, skolan har börjat, men det är ganska okej,, jag har inte haft så mkt att göra ändå :P Sedan kan jag säga att jag är väldigt nöjd med ett prov resultat (för en gång skull) x)

Och jag och mamma har fortsatt vårat harry potter kollade, 5an kollade vi på idag, jag var nästan ännu värre på denna filmen än på den fjärde :P Men ja, vi hörs lite senare..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0