YoYoYoYo!


Foto: Jag, Model: Moa, Nikon D60 - 18-55mm - silverreflexelskärm, f5,3, slutartid 1/100

Hello! Idag har jag och Moa varit ute och fotat, jag fick hem en reflexelskärm igår så jag ville testa den lite och det gjorde värkligen en stooor skillnad imot tidigare så jag är väldigt nöjd med den. Men annars var det ganska dåligt väder med regn och så men vi stog ut och fotade ändå :P Fast det var ganska svårt att fota och hålla reflexelskärmen samtidigt som det blåste mkt x)

Imorgon så skall jag till farmor och farfar och fira påsk och förhoppningsvis fota mer :D
Kommentarer
Postat av: Kajsa

GUD VA ROLIGT ERICA .. DUKTIG DU ÄR ..HIHID;D.

Va kul,vore jätteroligt om vi kunde göra nåt :).

Sitter här och håller på och försöker med KODER i stilmallen .. det går bra men behöver din hjälp höhö så ring mig gärna eller så ringer jag dig ..Kram<3.

2010-04-05 @ 15:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0