purple blossom


Tjoo...! Nu har jag nästan säkerhetskopierat klart alla mina bilder! :D Jag känner mig väldigt duktig ;) Snart skall jag åka till pappa och vara där resten av veckan. Jag längtar faktiskt lite tillbaka till skolan, fast jag vet att jag kommer att ångra att jag sa så nu när jag väl har börjat igen x) Förövrigt så har jag redigerat lite sommarbilder ifrån förra året som jag tänkte lägga upp här på bloggen :)
Kommentarer
Postat av: EMMA

Mycket fina bilder :D

2010-04-23 @ 17:22:58
URL: http://emmyni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0