Min favorit :)Denna är min favorit av alla bilderna som jag fotade på Moa änsålänge, den är så cool x)
Men jag har några fler bilder på lager som jag kan visa :)

Idag så har jag inte gjort så mkt under dagen, mest varit hemma, men på morgonen därimot (klockan 8) så gick jag till Moa för att vi skulle ha filmmorgon (?). Det var en ganska dålig idè igentligen eftersom vi båda är hemsk morgontrötta x) Men vi klarade av det förvånansvärt bra :) Vi såg Fame, Narnia; Prins Caspian och Fred Claus (fast den hann vi inte kolla klart på) :)


Kommentarer
Postat av: FOTOGRAF JENNY VENNBERG

Otroligt fin bild !

Ögonen är underbara !

2010-04-08 @ 16:13:05
URL: http://www.jpic.se/
Postat av: Frida Foto

Fin blogg och fin header ;D

2010-04-08 @ 20:07:42
URL: http://fridasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: tina tran

är det hennes riktigt ögonfärg? :O om ja, fan va fin!

2010-04-09 @ 18:22:34
URL: http://tinatran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0