Glad påsk :D


Halo! Hoppas alla har haft en trevlig påsk :) Det har iallafall jag, har kollat på påskbrasan och fyrverkerier ;) Jag kom hem för ca en timme sedan och alla bilder har nästan laddat i 40 min nu -.- Men dom är snart klara hoppas jag :) Och detta är ännu två fina iblder på Moa ifrån igår, jag har lovat henne att lägga ut minst 5 utav dom jag fotade på henne, så nu får vi se om jag kan hålla det x)

Ha dt bäst :D
Kommentarer
Postat av: Anonym

Asgrym bild och model :D

2010-04-04 @ 11:44:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0