Look at this ;)Okej, jag vet att det har varit mycket om filmer på sista tiden, men film är kul och jag har inte hunnit ladda in nya blider på datorn ^^.   Iaf så är dessa två filmer väldigt sevärda, Alice in Wonderland och Avatar :) Jag tror att de båda kommer att bli två succe filmer ;)
Kommentarer
Postat av: Linda L

Hejsan, Jag älskar din blogg!

Gör du bloggdesigner åt andra? Eller kan du tänka dig att kanske hjälpa mig?

Vore så skönt att få en snygg/fin blogg :)

Tack på förhand.

Mvh Linda

2009-10-17 @ 09:42:19
URL: http://lindasvardagsliv.blogg.se/
Postat av: Lara

Svar: Man tackar :D

2009-10-28 @ 21:21:39
URL: http://laramalin.blogg.se/
Postat av: kajsa

Hej erica !!, skulle bara berätta att cocoo.se har ett jättefint Halsband med en Camera på , jättefint , kika gärna in och smsa gärna om du gillar det , puss på dig världens nästa stora Agent !:)

2009-10-28 @ 22:50:22
Postat av: Linnea

Heej!

Ska vi följa varandra via bloglovin?

2009-10-31 @ 20:25:58
URL: http://linneahultmanlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0