The flower


Well, jag blivit sjuk då >.< Timingen kunde inte varit bättre. Men det känns som om det är en sådan förkyldning som går över snabbt ;)

Jag har kommit på en grej, varje gång som jag skall ta upp min kamera ut kameraväskan, så har jag märkt att det är alltid ! Jag tror alltid att kameran är på när jag skall lägga ner den, även fast den redan är avstängd, så alltid när jag lägger ner den i väskan sätter jag på den igen x) Jag får ladda batteriet hela tiden :`) Nej, men som tur var räknar dom inte tid, utan antal kort ;)    
Kommentarer
Postat av: moa

photoshop? XD

2009-03-29 @ 01:09:53
URL: http://ireth.webblogg.se/
Postat av: Carolina

Så fin bild:)

2009-04-02 @ 01:53:42
URL: http://cnarki.blogg.se/
Postat av: ELLEN

Åh, vårblommor <3

2009-04-03 @ 15:41:46
URL: http://ellerenellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0