The flower


Well, jag blivit sjuk då >.< Timingen kunde inte varit bättre. Men det känns som om det är en sådan förkyldning som går över snabbt ;)

Jag har kommit på en grej, varje gång som jag skall ta upp min kamera ut kameraväskan, så har jag märkt att det är alltid ! Jag tror alltid att kameran är på när jag skall lägga ner den, även fast den redan är avstängd, så alltid när jag lägger ner den i väskan sätter jag på den igen x) Jag får ladda batteriet hela tiden :`) Nej, men som tur var räknar dom inte tid, utan antal kort ;)    

Earth Hour


Läs mer på deras hemsida ;)

Kanske våren har kommit?


Jag vet jag vet, jag sa att ni skulle få se bilder i lördags, och idag så är det måndag. Men jag har faktiskt inte orkat blogga x`) Men som många andra säger nuförtiden, bättre med ett roligt inlägg än 5 tråkiga ;P Fast jag vet inte ens om detta var roligt xd Aja, fler bilder kommer att dyka upp på bloggen småningom ;>

Jippie, fint väder idag <3

Drip Drop


 
HEj allihopa x) Jag har lite semester nu då :P Nej men jag är och hälsar på min mormor o morfar i Blekinge ;) Idag steg vi upp jäääättetidigt och åkte tåg + buss i ca 4 och en halv timme ^^ Vi var framme ca klockan 3 . Bilderna är lite dåligt redigerade men dom har en så tidig version av Photoshop så vissa funktioner finns inte :/ Lite jobbigt!
Jag kommer att åka hem på lördag ; ) Så då får ni bättre bilder ;)   

Studiedag


Idag är det studiedag, och jag skall ha det så kul, för jag skall plugga >-<. Det är ju iallafall det den är till för x) Jag har varit så dålig på att blogga den sista veckan, men jag har inte orkat x) Men nu under heljen har jag iaf fotat en del så det kanske kommer upp lite bilder senare ;).Men nu skall jag åka till mamma ;)

kram

Rensning utav dator!


Igår så hade jag lite tråkigt och jag bestämde mig för att rensa datorn lite. Så jag instalerade av alla mina sims spel (!) och sorterade alla mina bilder (ända sedan jag fick kameran så har bilderna bara legat huller om buller) så nu ligger dom ganska fint iaf ;) Sedan uppgraderade jag också Photoshop och Illustrator ^^ Så nu skall det blr kul att sitta och lära sig alla dom nya funktionerna <3

V


Tycker inte ni att det är tråkitg med böcker som huvudpersonen i boken bara dör i slutet? Jag läste precis ut en bok som var den fjärde boken i serien och då dog huvudpersonen helt oväntat och det finns tom en till bok i serien, men jag vet inte om jag ens har lust att läsa den :/. Jag blev faktiskt lite besviken. Jag gillar glada slut ;O Eller iaf vettiga slut, som på V for Vendetta ;) Detta är absolut bästa scenen i filmen! ^w^

Shadow to shadow..


Modell: Moa :D
Fotograf: Jag :P
Redigering: Moi :>

Idag har jag och Moa haft en liten "photoshoot". Det blev många fina bilder ^w^. Som förhoppningsvis kommer dyka upp på bloggen såsmåningom :) Men jag hinner inte skriva mer nu, skall gå och lägga mig ;) 

God natt ^W^. 

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0