Happy day ;)


Ett fotografi som jag tog på en blomma idag ^^ Helt oredigerad förutom mitt namn och bloggadress :D

Idag så har jag åkt till farmor och skall vaara här och hos mina kusiner hela veckan ^^ Det kommer att bli jättekul ;) Well well, idag så har jag spelat lite fotbloll och fotat lite. Jag har upptäkt lite nya inställningar som jag inte kunde innan som är jättebra ^^ Typ hur man förstärker en färg i bilden, det är jättebra att kunna ;) 

Jauop, nu skall jag fortsätta kolla lite på bilder å så x) Kram kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0