Piink Thursday

Har ni någon gång blivit jagad av småbarn? x) Vi har några på min gård och så jagar oss heeela tiden. Och nu har en utav dom flyttat in i min uppgång så då och då så kommer dom och sparkar på min dörr >_<. Men  det roligaste av det hela är ju när jag låsas att vara hur arg som helst på dom och hotar med att ringa dom som äger huset och klaga så att dom blir vräkta  :`) Även om jag bara gör det för att jag vill se deras häpna miner ;) haha, lite oseriös inlägg då xD.

Och jag her ett litet påsk-tips, gå till netto för där har dom extrapris på Apotekarnas Påskmust ;) 4 stycken för 30 kroner x)
Kramkram ^^

Kommentarer
Postat av: moa

haha har det tatuerat i hjärnan ^^

2009-04-10 @ 20:47:28
URL: http://ireth.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0