4 pictures

Här är då lite bilder som jag fotade igår :) Det var loovvveelyy väder igår så det blev en del bilder ;) Och det skall ju bli ännu varmare idag :)

Lite senare skall jag och min pappa åka till min farmor och fira påsk, och så skall vi antagligen gå till påsk brasan och fyrvärkerierna :) Eftersom jag inte fick några bilder av fyrvärkerier på nyårsafton så skall det bli kul att fota det ikväll ;)
Kommentarer
Postat av: FREJA KNUTSSON

översta bilden är lovely! =D

2009-04-11 @ 11:02:39
URL: http://guilibe.blogg.se/
Postat av: Carolina

Så fina bilder:)

2009-04-11 @ 14:09:23
URL: http://cnarki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0