Redigering


Jag tänkte visa lite snabbt hur mina bilder ser ut innan de bli redigerade.
Jag fotar då i raw-format så därför är alla orginalbilder ganska grådassiga innan de bli redigerade. Här är en bild på Karro! Det som har blivit redigerat är vitbalansen, sedan kontrast och exponering. Sedan har jag gjort bakrunden ljusare men det syns inte så mkt eftersom det också finns en vinjettering. Allt det är gjort i camera raw, den ända justreringen gjord i photoshop är att jag har gjort ögonen skarpare. ;)

Idag så har jag varit en sväng i stan.
Jag köpte 3 par cheap monday byxor och två tröjor på rean, sedan köpte jag ett skärp, en plånbok och en väska. Nu vågar jag knappt kolla mitt banksaldo, Erica är farlig med kort! :) 

Borta bra men hemma bäst...


Fotad i Kungshamn.

Ahh, vet ni hur skönt det var att komma hem idag?
Ingenting går upp imot att sova i min egna säng <3 Men jag iaf haft väldigt kul i Kungshamn :)  

Just nu sitter jag och redigerar bilder som jag fotade där, lite vyer och porträtt och snart skall jag gå och lägga mig!

Godnatt :)

Gosh, I whish I had this camera..Någon som har 16000 kronor liggandes som jag kan få? ;P

Nu drar jag till kungshamn, ses den 25 juli. ^^


Insperation.


Idag fick jag hem en lite rolig bok i brevlådan!
Den heter My wonderful world of fashion, i den är det massa bilder på kläder, smycken, olika mönster och modetips. Det blir nog en bra insperationskälla tror jag :)

Senare i eftermiddag skall jag åka till Kungshamn, men jag hinner nog med ett inlägg till innan jag åker..

Eclipce


Förra torsdagen såg jag Eclipce.
Och även om jag hade låga förväntningar så blev jag lite besviken. Dom kunde gjort det bättre! Fast den var lite bättre än New moon tror jag.. Men Twilight är fortfarande bäst ;)

Men jag måste berömma dom för alla vackra miljöer och bra musik :)

The one time i needed you.


Ser du redigeringsmissen? ;)

Finally!

Conversion.Slapp i drygt en vecka och sedan kungshamn! HÄRLIGT!

801Ahh, jag vill gå ut och fota solnedgången <3


Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0