...and youre soul keeps bringing me down...


Både igår och idag har jag varit i stan och chillat ;) Fast jag har inte köpt så mycket, två par svarta tights, ett par örhängen (som ser ut som knappar :D), en fotlänk, och sedan idag så köpte jag bara lite torkad frukt :P Annars så har jag mest kollat på americas next top model, jag har precis börjat kolla på säsong 14 nu :) Ja men nu skall jag gå och käka, ha det! ;)

ett litet tips :)


Det kom upp ett sponsrat inlägg på bloglovin innan om en sida som heter www.pixlr.com (eller direktlänk http://pixlr.com/editor/) och det ser ut exakt som Photoshop fast man behöver inte ladda ner det och det är gratis. Självklart finns inte alla funktioner som Photoshop har här men många utav dom. Jag tycker att det kan vara ett roligt och bra alternativ om man vill har ett bildredigeringsprogram tillgängligt som man inte behöver ladda ner men ända har bra funktioner ;)

purple blossom


Tjoo...! Nu har jag nästan säkerhetskopierat klart alla mina bilder! :D Jag känner mig väldigt duktig ;) Snart skall jag åka till pappa och vara där resten av veckan. Jag längtar faktiskt lite tillbaka till skolan, fast jag vet att jag kommer att ångra att jag sa så nu när jag väl har börjat igen x) Förövrigt så har jag redigerat lite sommarbilder ifrån förra året som jag tänkte lägga upp här på bloggen :)

In the most darkest times there will still be light..!


Det måste ha sett ganska roligt ut när jag fotade denna bilden, haha, med kameran på sne och reflexelskärm i andra handen samtidigt som det duggade ( efter ett tag var jag tvungen att använda reflexelskärmen som ett paraply).

Nu är det då igentligen meningen att jag skall vara på prao, men eftersom jag har en så dålig praoplats så är jag "sjukanmäld" för tillfället. Ja, så ärligt talat så var den hemsk. Jag vill helst aldrig gå tillbaka dit igen :P

okej... det var inte riktigt meningen men ehh.... suprise!


Det känns som jag börjar komma in i gamla vanor då jag bytte design nästan varje vecka (det avtog ju då när man lärde sig mer och det blev mer avancerat och tog längre tid..) men jag tror nog att jag kommer ha denna ett tag nu.. ^^
Jag har animerat och gjort lite mouseovers i headern och sedan har jag gjort menyn ordentligt klar, men annars är grunden den samma ;) Hope you lite it! :)

hit me with lightning


Hallo! Dom senaste dagarna har jag mått lite sådär så därför har det stått ganska stilla här på bloggen, men nu så mår jag lite bättre iallafall och skall försöka blogga lite mer ;)

Igår så var jag på Mainia - en "konsär" med olika ungdomsband ifrån Göteborg, och det var jättebra musik och trevligt sällskap ^^ De flesta av banden bar rockband men det sista var ett asgrymt metalband :P ;)

Fotomässan 2010!

Här kommer lite (host) bilder ifrån fotomässan förra heljen :)

På bilderna (vänster till höger)
1. Utställning med Göteborgsbilder som är fotade och inskickade av random personer i Göteborg x)
2. Bamse objektiv.
3. En utställning med bilder fotade i Kongo av Marcus Bleasdale.
4. Och här försöker Pentax vara coola och göra systemer i alla färger????
5. Lensbaby objektiv ;)
6. Lite utskrifter (min är den som hänger bakom den som föreställer ett barn som ligger i ett skumbad..)
7. Nån bild med en föreläsning i bakrunden..
8. Lite folk som går :P
9. Hasselblad.
10. Bilder på mat som var fotade av en fotograf som också var där och föreläste om hur man fotar mat och som hade sina bilder i utställningen.

Jaa, här kommer då lite bilder lite försent.. ;) Jag och Lara hade väldigt kul där, vi utnyttjade deras fotoskrivare ganska mycket.. ;) Och jag fick med mig lite broshyrer hem också ^^

-

Rest (forerver) in peace My Earl Grey.

Untitled


Från evigheten  flyter
tiden   och  samlar
sig   i      smala
brännpunkten
nu
för  att
åter   glida
ut       i      en
oändlig gränslöshet


It`s a beautiful day (?)


Foto; Erica (jag) Model; Kajsa ^w^
f/5,3 S 1/320


Jag är heelt slutkörd.
Min prao har börjat idag och jag är så j*vla trött!  Ahhg, aldrig att jag orkar med detta i två veckor -.- Min arm har typ domnat bort av all disk som jag har bärt...

Skriver ett inlägg imon om fotomässan ;)

Domkyrkan.


Här kommer en bild som det var meningen skulle kommer upp för ca en månad sedan eller nåt :P Men jag, nu har den kommit upp iaf.
Den är på domkyrkan i Göteborg och där döptes jag :) Ja, denna veckan har jag då haft påsklov och jag har inte gjort så mkt, varit lite hos farmor och Kajsa ;) Förövrigt så är det fotomässa här i gbg denna heljen och jag och Lara skall gå imon eller på sön, det skall bli jättekul ^^ 

Min favorit :)



Denna är min favorit av alla bilderna som jag fotade på Moa änsålänge, den är så cool x)
Men jag har några fler bilder på lager som jag kan visa :)

Idag så har jag inte gjort så mkt under dagen, mest varit hemma, men på morgonen därimot (klockan 8) så gick jag till Moa för att vi skulle ha filmmorgon (?). Det var en ganska dålig idè igentligen eftersom vi båda är hemsk morgontrötta x) Men vi klarade av det förvånansvärt bra :) Vi såg Fame, Narnia; Prins Caspian och Fred Claus (fast den hann vi inte kolla klart på) :)


Ny Design :D


Yey! Nu har har jag gjort en ny design :)
Jag var lite småtrött på den förra och jag kände för förendring ;)
Hoppas att ni gillar den ;D

123456789


Lite fyrverkerier ifrån igår ;)

Jag har suttit hela morgonen (och halva natten igår) och redigerat bilder på mina kusiner, jag får tyvärr inte visa dom på bloggen men dom är iallafall väldit fina tycker jag x) Nu skall jag ta lite paus ifrån redigerandet och kanske gå ut och njuta av det fina vädret.. (thats not going to happend). 

Glad påsk :D


Halo! Hoppas alla har haft en trevlig påsk :) Det har iallafall jag, har kollat på påskbrasan och fyrverkerier ;) Jag kom hem för ca en timme sedan och alla bilder har nästan laddat i 40 min nu -.- Men dom är snart klara hoppas jag :) Och detta är ännu två fina iblder på Moa ifrån igår, jag har lovat henne att lägga ut minst 5 utav dom jag fotade på henne, så nu får vi se om jag kan hålla det x)

Ha dt bäst :D

YoYoYoYo!


Foto: Jag, Model: Moa, Nikon D60 - 18-55mm - silverreflexelskärm, f5,3, slutartid 1/100

Hello! Idag har jag och Moa varit ute och fotat, jag fick hem en reflexelskärm igår så jag ville testa den lite och det gjorde värkligen en stooor skillnad imot tidigare så jag är väldigt nöjd med den. Men annars var det ganska dåligt väder med regn och så men vi stog ut och fotade ändå :P Fast det var ganska svårt att fota och hålla reflexelskärmen samtidigt som det blåste mkt x)

Imorgon så skall jag till farmor och farfar och fira påsk och förhoppningsvis fota mer :D

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0