Look at this ;)Okej, jag vet att det har varit mycket om filmer på sista tiden, men film är kul och jag har inte hunnit ladda in nya blider på datorn ^^.   Iaf så är dessa två filmer väldigt sevärda, Alice in Wonderland och Avatar :) Jag tror att de båda kommer att bli två succe filmer ;)

The bourne ultimatum,The Bourne Ultimatum komer på tv ikväll :) Den är värkligen jättebra, även om väldigt många säkert redan har sett den så ville jag bara tipsa lite snabbt om den. Den går klcokan 2100 på 3an :D

Efter att ha förlorat både minnet och den han älskade mest, ställs han nu inför en ny generation elittränade yrkesmördare. De följer hans minsta steg och drar sig inte för något i sin kamp för att hindra honom från att ta reda på vem han en gång var.

rainy day.En bild som jag fotade i sommras,

Det har varit väldigt mycket med skolan på sista tiden, så jag har inte hunnit uppdatera så mycket. Förra veckan hade vi 3 prov/redovisningar. Även fast jag ändå inte gode en utav dom för att jag inte var klar så är jag väldigt trött nu :P (och jag frågar mig själv varför jag är uppe klockan 10?).

Ja, så idag så hade jag tänkta att jag skulle gå på bio, perfekt väder för det ^^. Och sedan skall jag bara slappa, slappa slappa ;).

Ha det :D

btw, detta är mitt 60 inlägg :)


Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0