Plugga, repa, plugga ;)


Jag tar en liten paus ifrån att repa till bandets spelning och att plugga för att göra en liten snabb uppdatering :D Jag har faktiskt hunnit fota mer nu på sista tiden ^^. Och jag har blivit medlem på flickr men jag fattar inte så mycket än :P. Men iallafall så ville jag bara "meddela" om att jag inte har fått svininfluensan utan jag bara är lite seg med att uppdatera x)

Och juste, som ni vet (eller kanske vissa vet?) så skulle ju bloglovin skicka ut klistermärken med deras loggo på till de som ville, och jag skrev upp mig i går och mina klistermärken kom redan idag :) Så nu måste jag bara ta reda på vart jag skall sätta dem ;P

ha det bra ;)

UPPDATERING- upptäckte nu att det är nåt knas med designen, måste nog fixa en ny snart -.-... Håll ut sålänge ;P

Uppdatering ;)Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge, skola, pajjad dator osv. Det kommer nog inte bli så mycket uppadering men jag hoppas att jag iaf kan lägga in något inlägg lite då och då ^^.

Förövrigt så ville jag bara upplysa alla här om att (en viss persion) har valt denna underbara låten övanför till att spela i vårat lilla band och de som vet någonting om musik vet ocskå att trummisen som skall spela det förbaskade trumkompet kommer få det liite svårt, och så självklart råkar jag bara vara trummis -.- (jag vet att du hatar den smilisen :D)
Så öva, Öva ÖVA ;D

Ha
det!

GRATTIS KARRO :D

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0