Moa is on the blog ;D

På bilden; Moa | Fotograf och redigerare; Mee ;)

Här är då den första bilden på Moa :) Jag tycker att den blev cool ;) Och enligt Moas reaktion i telen så tyckte hon också om den x) Ja, men detta var ju då bara den första av alla bilderna :) Imorgon kanske det kommer lite fler bilder. Då är nog Karro med också ^^

Jag har nog lite problem med min kommentarsida. Alla dom som kommer ifrån bloglovin ser varken inlägg eller kan kommentera,, lite tråkigt X/ Jag orkar inte ta tag i problemet just nu - får vänta med det tills imon x)
 

Fyrverkeribilderna ;)Här kommer bilderna på fyrvärkerierna som jag lovade ^^ Även (som jag har nämt tidigare) om det känns lite konstigt att visa bilder på fyrverkerier i April :P Men nu skall jag iallafall gå och lägga mig ;) Jag bloggar nog lite mer i morgon :)

Godnatt!

Nokia - Connecting people


På bilden; till vänster, Moa till höger, Karro.

Jag tror nog inte att någon i hela världen har så dålig humor som vi har x) Men detta skämtet måste slå alla andra ;) Nokia - Connecting people, och så bilden , haha =) (ni förstår det kanske inte x) ni måste ha varit där för att fatta )  All kreds till Karro som kom på det ;P

Men iaf :) Idag så har jag fotat Moa och karro, ni får se bilder senare. Och fyrverkeribilderna kommer också upp såsmåningom ;) Men nu skall jag gå och vila för att mitt huvud värker :/

Annandag påsk


Nu är den härliga, undarbara påsken slut, och därmed påsklovet. Det skall nog bli ganska kul att börja skolan igen, nej, jag vill ha mer lov! Men, jag har vilat upp mig lite och hoppas att jag kan ta tag i skolan med nya krafter ;> 

Ja, men iaf :) Jag hade en jätterolig påsk då med en massa god mat och många påskägg. Och så kollade vi på påskbrasan också, Jag fick inte så många bra bilder på själva brasan men jag tog kort på fyrvärkerierna ^^ Under dom ca 3 minuter som det vara fyrvärkerier så fotade jag mer än 100 bilder ;> Jag fattar inte hur jag lyckades x) Men ni kanske får se några utav dom imorgon, även om det känns lite kul att visa bilder på fyrvärkerier i april ;P

Glad påsk <3


Hoppas ni får en underbar påsk <3 Nu skall jag gå och äta frukost ^^
Men jag kanske bloggar lite mer senare :) Men om jag inte hinner det så kommer det massor med bilder imon eller på måndag :D

4 pictures

Här är då lite bilder som jag fotade igår :) Det var loovvveelyy väder igår så det blev en del bilder ;) Och det skall ju bli ännu varmare idag :)

Lite senare skall jag och min pappa åka till min farmor och fira påsk, och så skall vi antagligen gå till påsk brasan och fyrvärkerierna :) Eftersom jag inte fick några bilder av fyrvärkerier på nyårsafton så skall det bli kul att fota det ikväll ;)

Piink Thursday

Har ni någon gång blivit jagad av småbarn? x) Vi har några på min gård och så jagar oss heeela tiden. Och nu har en utav dom flyttat in i min uppgång så då och då så kommer dom och sparkar på min dörr >_<. Men  det roligaste av det hela är ju när jag låsas att vara hur arg som helst på dom och hotar med att ringa dom som äger huset och klaga så att dom blir vräkta  :`) Även om jag bara gör det för att jag vill se deras häpna miner ;) haha, lite oseriös inlägg då xD.

Och jag her ett litet påsk-tips, gå till netto för där har dom extrapris på Apotekarnas Påskmust ;) 4 stycken för 30 kroner x)
Kramkram ^^

Sunbeam


En spårvagn som jag och min kompis såg när vi var ute på promenad en gång ;>

Idag regnar det ;)
Enligt mig så är det ganska mysigt när det gör det ^^ Bara vara hemma och slöa, eller jag har faktiskt lite jag skall göra :) Eftersom jag är hos mamma nu, men jag skall ientligen vara hos pappa så skall jag snart åka till honom. Och där så skall jag och min kompis sätt igång till ett litet projekt ;)

It's better to burn out than to fade away..Idag så är det 15 år sedan Kurt Cobain dog. Han var gitarist och sångare i bandet Nirvana ;)

It's better to burn out than to fade away..

Oslo resan ;)


Jag "glömde" faktiskt att berätta det men i tisdags till onsdag så åkte jag till oslo med skolan ^^ Vi är med i ett göteborg-oslo sammarbete så varge år skickar man 8 (4 killar och 4 tjejer) elever dit och i slutet utav året så kommer dom till oss. Jag hade ganska kul där, men bussresan var jobbig (6 timmar lång med skrikande barn !!). Och innan vi åkte så fick vi välja ett ämne som vi ville göra där. Det fanns tex musik, dans och drama osv. alla i våran grupp valde musik ^^.
A men iallafall, så under tiden vi var där så var det tre olika band (jag tror att dom var band eftersom varje grupp hade en trummis, en basist och minst en gitarist) och så fick vi lära oss tre olika låtar, Smells lite teen spirit med nirvana <3, song 2 med Blur och en som hette humen men jag kommer inte håg vilket band som spelar den x). Om man ville kunde man uppträda med någon utav låtarna, men det gorde inte våran grupp. Unjefär klockan 4 på onsdagen började vi åka hem, och jag väl hemma ca kvart i tio ^^.  

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0