solen skiner! :D


Haaloo!!
Jag är vääldigt lat på bloggfronten just nu, men desto mindre lat i värkligheten. Jag tror inte jag har insätt hur mycket jag har att göra innan måndag, det är en hel bunt.. Imon skall en bilduppsats in (och den är klar, whiii!!!), på torsdag skall en intervjuv på engelska om en kompis in och så skall vi ha en labbredovisning. På fredag senast så skall labbrapporten till labben in (senast!!) och på måndag har vi so prov. Och antagligen så måste jag göra en slöjduppgift med innan terminen är slut -.- (Congratulations, you made it this far!)

Men jag kämpar på vettu! :D Vädret har iallafall blivit bättre och det är bra ^^ Och jag måste värkligen hitta något att ha på avslutningen snart, men jag kan inte hitta nåt x).

Jaja, nu skall jag plugga lite till So provet iallafall ;) Ha det!

Kommentarer
Postat av: FOTOGRAF JENNY VENNBERG

Tack så mycket :)

2010-05-30 @ 22:45:07
URL: http://www.jpic.se/
Postat av: Lara

Svar: Nej det är inget speciellt. Bara vanliga vardags tankar som jag kände för att skriva ner.. ;)

2010-06-11 @ 23:33:06
URL: http://laramalin.blogg.se/
Postat av: Nina :]

fin bild :D

2010-06-22 @ 19:01:16
URL: http://yesnina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0