ELLE!


Trött.
Jag är stolt över mig själv för att jag lyckades släpa mig ut och köpa elle ;P

Läser...


Förövrigt tappade denna bilden väldigt mkt skärpa.. Den ser typ suddig ut. Ah -.-

Kaffeburk


Hallå.
Inatt sovde jag över hos Moa, det var kul och se henne efter att hon har kommit hem ifrån Berlin. Karro var också där och vi gick på promenad och kollade på film. Nu är jag sugen på att gå till biblioteket, ha det!

Fredag


Idag har jag varit i stan men mamma!
Vi letade upp några secondhand affärer och på en affär så köpte jag en Fillipa K tröja för 60 kroner. Fynd! Köpte också saltvatten sprej och en tvål som inte igentligen är en tvål utan man masserar in den på huden och så blir det som en bodylotion.. (köpt på Lush, 79 kr) svårt att förklara men den är ascool iallafall. :)

Plain.


Fortsätter med porträttbilder, det är i stortsätt de ända bilderna jag har tillgång till för tillfället. Förövrigt så har jag gjort om designen, lite mer fokus på bilderna nu.. Även lite tråkigare kanske, men men.. ;)

Haaattarr hur mkt denna bilden tappade färg -.-

Clever eyes, easy disguise.


Why spark a feeling, to take away my fire?
Why start a conversation, to call me a lire?

Idag.


Slappa. Redigera. Skapa. Måla. Cola. Promenad. Gitarr. Fota. Tv.

Girl inform me.


Smart som jag är
så glömmer jag att ladda över bilder på usb innan jag åker till pappa så, ja det har inte blivit någon uppdatering denna veckan, men jag hoppas att jag hinner lägga upp lite bilder den kommande veckan. Dom senaste dagarna har jag haft det kul hos mina farföräldrar och kusiner och jag kom hem för inte alls länge sedan. Vi har stojjat omkring och haft det roligt ;) Och jag klippte mig igår, yey!

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0