ett litet tips :)


Det kom upp ett sponsrat inlägg på bloglovin innan om en sida som heter www.pixlr.com (eller direktlänk http://pixlr.com/editor/) och det ser ut exakt som Photoshop fast man behöver inte ladda ner det och det är gratis. Självklart finns inte alla funktioner som Photoshop har här men många utav dom. Jag tycker att det kan vara ett roligt och bra alternativ om man vill har ett bildredigeringsprogram tillgängligt som man inte behöver ladda ner men ända har bra funktioner ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0