rainy day.En bild som jag fotade i sommras,

Det har varit väldigt mycket med skolan på sista tiden, så jag har inte hunnit uppdatera så mycket. Förra veckan hade vi 3 prov/redovisningar. Även fast jag ändå inte gode en utav dom för att jag inte var klar så är jag väldigt trött nu :P (och jag frågar mig själv varför jag är uppe klockan 10?).

Ja, så idag så hade jag tänkta att jag skulle gå på bio, perfekt väder för det ^^. Och sedan skall jag bara slappa, slappa slappa ;).

Ha det :D

btw, detta är mitt 60 inlägg :)

Kommentarer
Postat av: Lara

Vilken nice bild ^^

Erkänn, en dag som denna ska man kolla på filmer hela dagen. ;) Men vad hade du tänkt att se då? =)

2009-10-03 @ 11:52:24
URL: http://laramalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0