Lörrrddaaaag <333


Förlåt för att jag har varit lite oaktiv denna veckan, har inte hunnit vara vi datan ;) I onsdags så var jag på bio (btv, så var det den bästa harry potter filmen hitills :D) och  spelade jag lite sims 3 (me like sims 3) så då han jag inte uppdatera, och i torsdag till fredag så hälsade jag på mina kusiner som hyr sommarstuga i Sjötorp. :)

Men på måndag så kommer jag antagligen börja blogga för fullt igen x)

Och juste, är det något konstigt med min design på eran dator?
Kommentarer
Postat av: Viktor

vilken fin blogg du har :)

2009-07-19 @ 17:20:20
URL: http://viktorgardhammar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Halo! Trevligt  att du klickade dig in till min blogg ;> Här kommer  det  mest visas  fotografier på   alla   möjliga  saker men   ibland  kanske  jag  slänger  in  ett inlägg   om   film,  musik,  mode  eller någonting annat roligt! ^^

Jag   som   sitter    och   skriver   i  denna bloggen  heter  Erica Lindberg och  jag är  14 år  gammal (1995a). I  hela mitt liv så har jag bott i Göteborg :). Jag har ett syskon  och  det  är  min  bror  som bor i Stockholm   ;)   Mina   intressen  är fota, musik,  mode  osv x) På  denna  bloggen har jag bloggat sen början av 2008 men jag har haft en blogg innan så man kan säga   att   jag  har   bloggat  i   ca  3   år sammanlaggt ;) Läs mer här..!
RSS 2.0